->
Što je BRIX?

Modularni ERP sustav stvoren za Vaš uspjeh

Što je brix?

BRIX je naziv za ERP (Enterprise Resource Planning) sustav baziran na oblaku koji se sastoji od niza međusobno povezanih modula.

Svaki modul predstavlja jednu funkcionalnu cjelinu i možete ih dodavati i kombinirati (poput cigli) tako da sagradite programsko rješenje koje odgovara specifičnim potrebama Vašeg poslovanja.

Moduli se nalaze na posebno zaštićenom serveru velike računalne snage i kapaciteta kojeg nazivamo "oblak".

Prednosti rada na BRIX-u

Mali troškovi

  • Ne trebate kupovati skupi server i sve potrebne licence za njegov pogon.
  • Nemate troškove održavanja servera (popravci, zaštita od napada i virusa).
  • Ne trebate kupiti poslovni softver, niti ga instalirati na svoj server ili gomilu radnih stanica.
  • Nemate trošak održavanja programa ili dolazaka servisera.
  • Plaćate samo ono što koristite i koliko koristite.

Široka dostupnost

Svojim podacima i izabranim modulima možete pristupiti s bilo kojeg računala unutar tvrtke koje je povezano na Internet. Nije potrebna nikakva dodatna instalacija softvera.

Osim toga, pristup je moguć i sa svih drugih uređaja (mobitela, tableta, laptopa) gdje god se nalazili (kod kuće, u hotelu, na putu). Uvijek možete sastaviti ponudu, izdati račun ili bilo što drugo.

Trenutna ažurnost

Svi moduli se kontinuirano razvijaju i usklađuju sa zakonskom regulativom, a najnovija verzija Vam je automatski dostupna. Nitko ne treba dolaziti da bi je instalirao.

Vaši poslovni podaci mogu biti ažurni onoliko koliko Vi to želite i uvijek na raspolaganju Vašem knjigovodstvenom servisu.

Ne možete donositi ispravne poslovne odluke temeljene na zastarjelim podacima.

Male i srednje tvrtke imaju potrebu za brzom i ažurnom obradom podataka, kao i za raznovrsnim softverom, ali im nije isplativo da sami kupuju i održavaju skupe servere i pripadajući softver. Zato biraju rješenja bazirana na BRIX-u kao idealnu mogućnost da za malo ulaganje dobiju vrhunski kvalitet.

Glavne značajke BRIX-a

Višekorisnički rad
Svaki naš klijent (tvrtka, obrt, udruga) ima svog administratora koji je ovlašten dodavati nove korisnike i dozvoliti im rad samo s određenim programima iz uključenih modula,
Rad na više tvrtki
Svaki registrirani korisnik može dobiti pravo rada na više tvrki. Ovo je naročito korisno za knjigovodstvene servise i one koji posjeduju više tvrtki.
Neograničen broj odjela
Svaka tvrtka može otvoriti neograničen broj odjela koji, ovisno o vrsti poslovanja, mogu biti skladišta, prodavaonice, pogoni, podružnice ili neki drugi oblici organizacijskih jedinica. Također, svaki korisnik može od svog administratora dobiti dozvolu za rad na jednom ili više odjela.
Dokumenti u PDF formatu
Svi izvještaji i dokumenti koje generira BRIX izrađeni su u PDF formatu i svaki od njih može se prikazati na zaslonu, spremiti na disk, poslati e-mailom ili ispisati na lokalnom pisaču.
Zajednički podaci
Svi klijenti dijele zajedničku bazu podataka o pravnim osobama, tako da prilikom upisa novog partnera već imate sve podatke koje je netko drugi upisao. Isto vrijedi i za razne šifrarnike.
Dijeljenje podataka
Nekoliko klijenata može dijeliti iste podatke o artiklima, kontnom planu, predmetima servisa i vrstom obračunskih sati. Ovo je naročito korisno za sestrinske tvrtke i knjigovodstvene servise.
Višejezičnost
BRIX je trenutno dostupan za rad na hrvatskom i engleskom jeziku, ali se vrlo lako može (i hoće) proširiti i na druge jezike.

Svaki korisnik može izabrati jezik na kojem će raditi bez obzira na državu u kojoj se tvrtka nalazi.

Brzina rada
BRIX je izrađen kao web aplikacija sa samo jednom stranicom (SPA) koja se u potpunosti izvršava na klijentovom računalu (nakon što učita nužni minimum). Serveru se prenose samo zahtjevi koji vraćaju tražene podatke, tako da dobro radi i na sporijim mrežama.

Pregled BRIX modula

Osnovni modul
besplatno

Ovaj modul je neophodan za normalan rad svih ostalih modula. Sadrži aplikacije za održavanje podataka o:

  • vašoj tvrtki (obrtu, stranci, udrugi, tijelu javne uprave itd.)
  • korisnicima i njihovima ovlastima
  • osnovnim postavkama sustava.

Pčelarstvo
60 kn/mj

Ovaj BRIX modul je softverska podrška pčelarskoj vagi MicroBEE koji služi za prikupljanje, obradu i prikaz podataka koji dolaze iz svih pčelarskih vaga. Osim toga, pomoću ovog modula, svaka se vaga posebno može programirati.

Saznajte više o modulu Pčelarstvo.

Fiskalni uređaji
60 kn/mj

Modul je neophodan za rad fiskalne vage SunMicro Fiscal i fiskalne blagajne MicraDt. Služi za prikupljanje, obradu i prikaz računa koji dolaze od fiskalne vage i fiskalne blagajne. Sadrži nekoliko važnih izvještaja i pregleda prometa.

Saznajte više o modulu Fiskalni uređaji.