Ljudi

zoran.jpg

Zoran Spoja
Direktor 

Zoran Spoja direktor je MICRO PROCESS-a, koordinator projekata, osoba odgovorna za projektne zadatke za softver i razvoj elektroničkih sklopova. Zadužen je za definiranje projektnih zadataka, razvoj i izradu prototipa elektroničkih sklopova.

Osnovao je MICRO PROCESS kao tvrtku temeljenu na razvoju i proizvodnji elektroničkih sklopova i industrijskoj automatizaciji.

Dugogodišnje iskustvo u najuspješnijim hrvatskim tvrtkama

Prije osnivanja MICRO PROCESS-a, g. Spoja svoju je ekspertizu izgradio radom u odjelu mjerenja i kontrole za INA d.d. - najveću hrvatsku naftnu kompaniju. 

Također je veliki dio znanja i iskustva stekao u tvtki MONTER ZAGREB d.d. koja je imala potrebe za raznim rješenjima koja tada nisu bila dobavljiva na tržištu. U tom trenutku je g. Spoja odlučio osnovati tvrtku koja se bavi dizajniranjem, razvojem i proizvodnjom elektroničkih sklopova za industrijsku automatizaciju, prije svega za petrokemijsku industriju u segmentu automatizacije proizvodnje.

Tijekom godina u MICRO PROCESS-u g. Spoja redovito se educirao o tehnologijama potrebnima za uspješno rješavanje problema svojih klijenata. Između ostaloga, proveo je 6 mjeseci u Velikoj Britaniji na specijalizaciji za kontrolne sustave u procesnoj industriji.

Sudjelovanje u uspješnoj fiskalizaciji u Republici Hrvatskoj

2011. godine, prije uvođenja fiskalizacije u Hrvatskoj, g. Spoja na poziv je Porezne uprave prisustvovao sastanku na temu uvođenja fiskalizacije, gdje je dao prijedlog o tome kako provesti fiskalizaciju u Hrvatskoj. Porezna uprava iskoristila je dijelove tog prijedloga te se fiskalizacija u Hrvatskoj uspješno realizirala. Saznajte više o doprinosu tvrtke MICRO PROCESS u procesu uvođenja fiskalizacije.

Briga za djecu i mlade u okrilju MICRO PROCESS-a

G. Spoja osobno je pokrenuo Rukometni klub u Bribiru 2002. godine. On je osnivač, pokretač i predsjednik kluba te je sudjelovao u uređenju prostorija za klub. Klub je odlučio osnovati zbog pojave problema s drogom u Bribiru, što se dogodilo zbog nepostojanja aktivnosti za djecu i mlade. U klubu je od osnivanja treniralo već više od 200-tinjak djece. Klub je uvijek imao podršku MICRO PROCESS-a, te je tvrtka financijski potpomagala klub.

 

MICRO PROCESS tim

mirjana.jpg

Mirjana Spoja
Voditeljica projekata

U MICRO PROCESS-u zaposlena od 1988. godine. Voditeljica projekata, zadužena za dizajn, održavanje i razvoj softvera. 

sabrina.jpg

Sabrina Blašković 
Voditeljica projekata

U MICRO PROCESS-u od 1989.godine. Voditeljica projekata, zadužena je za dizajn, održavanje i razvoj softvera.

adam.jpg

Adam Filić 
Voditelj projekata

Član tima od 1986. godine. Zadužen za dizajn, održavanje i razvoj softvera. Orijentiran je prema web tehnologijama.

marica.jpg

Marica Dragin 
Voditeljica ureda

U MICRO PROCESS-u je već 20-ak godina. Tajnica.

Vid Spoja

Vid Spoja 
Stipendist

Naš stipendist. Stekao zvanje programera u Prvoj srednjoj informatičkoj školi u Zagrebu, Trenutno je student na preddiplomskom stručnom studiju računarstva.

MICRO PROCESS © 2016