Novosti

Velj. 13, 2017

Lokalni izbori su tu: evidentirajte birače i osigurajte pobjedu

Vaša politička stranka sprema se za lokalne izbore i nadate se dobrim rezultatima? Zašto si ne osigurate pobjedu, uz pomoć kvalitetnog softvera?

Ožu. 22, 2016

Dođite na prezentaciju fiskalne vage SunMicro Fiscal u Šibeniku 23.03.2016.

Pozivamo ribare, mesare, trgovce i sve zainteresirane na prezentaciju jedinstvenog proizvoda, fiskalne vage SunMicro Fiscal - vaga i fiskalna blagajna u jednom uređaju.

Ožu. 21, 2016

Lansirali smo novu web stranicu MICRO PROCESS-a

S ponosom predstavljamo novu web stranicu naše tvrtke: micro-process.hr.

Ožu. 17, 2016

Digitalno potpisivanje R1 računa uvedeno kao nova značajka MICRO PROCESS-ovog softvera

U suradnji sa servisom Moj-eRačun koji je tržišni lider za eRačune u Republici Hrvatskoj, u našim je aplikacijama uvedena mogućnost digitalnog potpisivanja R1 računa za sve naše klijente. Klijenti koji već koriste naš softver imaju mogućnost račune kreirane u našem sustavu odmah i digitalno potpisivati.

Sij. 15, 2016

1.1.2016. uvedena podrška za SEPA format

Od 1.1.2016. sve su banke obavezne primiti SEPA format datoteke za elektroničku razmjenu i prijenos podataka s bankom. SEPA standard u Europi je uveden prije nekoliko godina te vrijedi za cijelu Europu.

Srp. 5, 2012

MICRO PROCESS-ov prijedlog tehničkog rješenja fiskalizacije temelj konačnog rješenja

Nekoliko mjeseci prije uvođenja fiskalizacije, Porezna uprava putem Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu pozvala informatičke tvrke da im prezentiraju tehničko rješenje fiskalizacije.

MICRO PROCESS © 2016