Lokalni izbori su tu: evidentirajte birače i osigurajte pobjedu

Vaša politička stranka sprema se za lokalne izbore i nadate se dobrim rezultatima? Zašto si ne osigurate pobjedu, uz pomoć kvalitetnog softvera?

Još na prošlim izborima jasno se pokazalo da je glas baš svakog birača važan, a naročito onih neodlučnih koje lako možete pridobiti za svoju stranku ili izbornu listu, ako koristite prave alate.

Mnogi birači razočarani su trenutnom političkom situacijom i političarima posebno i nisu sigurni kome će dati svoj glas, niti hoće li uopće glasovati. Tu nesigurnost i neodlučnost Vaša stranka može pretvoriti u svoju prednost tako što će direktno i redovito komunicirati s biračima i članovima stranke.

Ostalo je još malo vremena za pripremu predizborne kampanje, a najbolje što možete učiniti za svoju stranku ili izbornu listu je da uvedete vlastitu evidenciju članova i još važnije, vlastitu evidenciju birača.

Kada to imate, možete se svakom biraču direktno obraćati putem:

  • emaila
  • SMS poruka
  • telefona ili
  • slanjem pisama na kućnu adresu.

Na isti način, možete brzo i efikasno komunicirati sa svojim članovima i volonterima i na taj način voditi dinamičnu predizbornu kampanju. Velika je prednost kada možete brzo reagirati na svaku novonastalu situaciju na terenu.

Tvrtka Micro Process d.o.o. kontinuirano razvija vrhunski informatički sustav za političke stranke koji je potpuno prilagođen Vašim potrebama:

  • Ne trebate kupovati skupe programe niti najmoderniju opremu. Plaćate samo korištenje programa koji se nalazi na našem serveru i koji Vam je dostupan sa bilo kojeg uređaja koji je spojen na Internet (računalo, tablet, mobitel...)
  • Šaljite svojim članovima i biračima po volji mnogo emailova, SMS poruka ili pisama. Naljepnice s adresama za kuverte možete lako ispisati na svom pisaču.
  • Izbjegnite kazne zbog neažurnosti ili kašnjenja s predajom zakonski obveznih dokumenata. Sustav za Vas automatski generira sve potrebne dokumente: evidencija članova, evidencija donacija s ugovorima, evidencija članarina s potvrdama, vođenje blagajne...
  • Podrška i edukacija dostupna je za sve vrijeme korištenja programa.
  • Možemo vam ponuditi uvoz podataka o članovima i biračima iz Vaših Excel tablica ili drugih izvora podataka.

Sada imate dobru priliku da ostvarite izbornu pobjedu. Kontaktirajte nas odmah i zatražite ponudu na: www.micro-process.hr/proizvodi/softver/politicke-stranke/

Saznajte kako Vam softver za političke stranke može olakšati evidenciju i komunikaciju s članovima i simpatizerima

Više o softveru za političke stranke

MICRO PROCESS © 2016