Newsletters

Pomoću ovog modula možete svojim kupcima i ostalim pretplatnicima redovno slati newsletter s korisnim informacijama. Na taj način možete povjerenje kupaca podići na višu razinu. Isto tako, potencijalni kupci, mogu lako prepoznati da ste u svom poslu stručni i profesionalni.

  • automatski upis pretplatnika preko vaših web stranica.
  • dvostruka provjera identiteta radi izbjegavanja spama i lažnih prijava.
  • istovremeno vođenje više newslettera.
  • pretplatnik sam određuje koje newslettere želi primati.
  • mogućnost slanja mini tečaja i drugih serijala u funkciji pred-prodaje.
  • Evidencija pristupa
  • newsletters.png

Korisnici i djelatnosti

  • ico-portafon-trans.png sve tvrtke

Newsletteri

Pretplatnici

Najlakši način za prikupljanje pretpleatnika na svoje newslettere je preko web vaših stranica. U Oblaku se nalazi obrazac kojeg lako možete postaviti na svoje web stranice. Posjetitelji stranica koji su zainteresirani za teme koje nudite mogu upisati svoji e-mail adresu i na taj način se pretplatiti. Kada to učine, dobit će e-mail poruku u kojoj se traži da potvrde svoju pretplatu. Morate biti sigurni da su upravo oni upisali svoju e-mail adresu, a ne netko drugi umjesto njih.

Prilikom potvrde, pojavit će se izbornik koji će im prikazati SVE vaše newslettere (ako ih imate više po raznim temama) gdje mogu označiti one na koje se žele pretplatiti.

Svaki put kad dobiju novu poruku, na dnu će se pojaviti link kojim mogu ponovo urediti svoju pretplatu, što znači da mogu odjaviti pretplatu s jednog ili svih newslettera.

Kreiranje newslettera

Sustav Oblak dozvoljava vam da kreirate onoliko newlettera koliko smatrate da je potrebno. Svaki od njih može pokrivati određenu temu. Isto tako, svaka tema može sadržavati neograničen broj poruka koje će biti poslane pretplatnicima.

Prilikom objavljivanja nove poruke, možete odrediti datum kada će se poruka poslati ili broj dana koliko treba proći od datuma pretplate da bi se poruka poslala. Na taj način možete kreirate serijale s porukama koje će dobiti svaki pretplatnik, bez obzira kada se prijavio. Ovo je naročito pogodno za objavljivanje mini tečaja, e-mail prodajnih kampanja i sličnih sadržaja.

Dobra praksa je da zanimljive članke objavljujete na svojim web stranicama, a kroz newsletter šaljete obavijest o novom članku s ugrađenim linkom na njega. Tako možete pratiti koliko je pretplatnika reagiralo na poruku, odnosno koliko ih je kliknulo na link.

 

 

Izbor raznih tema

Nije dobro imati samo jedan newsletter i u njemu pokrivati sve različite teme kojima se bavite. Zašto? Zato što sve pretplatnike ne zanimaju sve teme i ako često dobivaju poruke o temama koje ih ne zanimaju, rado će se odjaviti sa vaše liste.

Zato je najbolje da svaka tema pokriva zanimanje jedne ciljane skupine pretplatnika. Upravo zbog toga smo u modul ugradili mogućnost da pretplatnik sam odlučuje koje teme će pratiti, a koje neće.

Slanje newslettera

Postupak je potpuno automatiziran i nove poruke se u pravo vrijeme šalju onim pretplatnicima koji su ih izabrali primati.

Pravo vrijeme je raspored slanja kojeg ste zadali prilikom kreiranja poruke, a to može biti na određeni datum ili po utvrđenom redoslijedu od datuma pretplate.

Svaka poruka sadrži poveznicu na stranicu u Oblaku na kojoj pretplatnik može odjaviti svoju pretplatu ili se pretplatiti na neke druge teme. Jer, ako ga više ne zanima jedna tema, jer je riješio svoj problem, možda će ga zanimati neka druga.

Na taj način možete lako održavati svoju listu pretplatnika.

Newsletteri

Zatražite ponudu

Slični i povezani proizvodi

Razvoj softvera po mjeri

softver-mjera-180.jpg

razvijamo fleksibilan i stabilan softver koji kroz brze cikluse modifikacije možemo doraditi prema specifičnim zahtjevima vašeg poslovanja

detaljnije

MICRO PROCESS © 2016