Putni nalozi

Većini ljudi lakše je otići na službeni put i odraditi posao, nego sastaviti izvještaj i napraviti obračun putnih troškova. Uz ovaj modul to postaje lako i jednostavno.

  • automatski izračun domaćih i inozemnih dnevnica.
  • ugrađena tečajna lista za obračun troškova u inozemstvu.
  • automatski izračun troškova korištenja osobnog vozila.
  • jednostavno sastavljanje liste priloga.
  • sastavljanje izvještaja u dva jednostavna koraka.
  • Evidencija pristupa
  • putni-nalozi.png

Korisnici i djelatnosti

  • ico-portafon-trans.png sve tvrtke

Putni nalozi

Otvaranje putnog naloga

Putne naloge smiju otvarati samo za to ovlaštene osobe. Ostali mogu ispunjavati podatke za obračun svog putnog naloga, ali ga ne mogu ni otvoriti ni zatvoriti.

Prije odlaska na službeno putovanja osoba treba dobiti ispunjen putni nalog kojeg nosi sa sobom. U njemu moraju biti upisani svi podaci propisani Zakonom, a zahvaljujući ovom modulu, unos tih podataka je vrlo jednostavan.

Nakon otvaranja, nalog se printa, potpisuje i pečatira od strane odgovorne osobe i daje zaposleniku prije putovanja.

Obračun troškova

Ovaj modul omogućava da osoba koja je bila na službenom putu sama upisuje podatke o nastalim troškovima. To može raditi čak i za vrijeme putovanja.

Po povratku upisuje osnovne podatke o boravku na putu, evidentira eventualno korištenje privatnog automobila, upisuje sve dodatne troškove, evidentira račune i ulaznice kao priloge i sastavlja kratki izvještaj.

Kad su svi podaci upisani, printa obračun, potpisuje ga i šalje u likvidaturu.

 

Zatvaranje putnog naloga

Putni nalog smije i može zatvoriti samo ovlaštena osoba (likvidator). Nakon kontorle obračuna i svih priloga, likvidator treba upisati datum zatvaranja naloga i time će nalog postati zatvoren. Sve do tog trenutka mogu se mijenjati podaci u nalogu.

Nakon zatvaranja naloga, više nema promjena, ali ako postoji neka greška u obračunu, putni nalog se može stornirati i napraviti novi nalog s ispravnim podacima.

Integracija s modulom "Evidencija korištenja vozila"

Putni nalozi su u potpunosti integrirani s evidencijom korištenja vozila. Zapravo, evidencija vozila je sastavni dio putnih naloga.

Putni nalozi

Zatražite ponudu

Slični i povezani proizvodi

Razvoj softvera po mjeri

softver-mjera-180.jpg

razvijamo fleksibilan i stabilan softver koji kroz brze cikluse modifikacije možemo doraditi prema specifičnim zahtjevima vašeg poslovanja

detaljnije

MICRO PROCESS © 2016